0%
AUTODETAILING SULE

Koristimo najsavremenije profesionalne mašine marke Karcher.
Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje. Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja vozila, su organska i potpuno neškodljiva.
Proces dubinskog pranja se sastoji iz tri faze: Prva faza podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu. U drugoj fazi se površina četka. Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine. Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista.
Kombinacijom profesionalnih mašina i hemije ukljanjamo neprijatne mirise, grinje i mikroorganizme koje se nalaze u meblu.
Ne treba da brinete da će doći do oštećenja pošto imamo iskustva u tome. Ipak, ukoliko je mebl već oštećen ili dotrajao, naš tehničar će Vam svakako skrenuti pažnju na ta mesta koja će biti manje tretirana kako ne bi došlo do većih oštećenja.
Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina. Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.
Nakon dubinskog pranja u meblu ostaje oko 20 procenata vlage. Ovo je vrlo mali procenat koji nikako ne može da naškodi meblu i tkanini. Kada je spoljna temperatura preko 20 stepeni - sušenje traje do nekoliko časova. U zimskim danima - 24h. Na sušenje mogu uticati klimatski uslovi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.